ponedjeljak, 30.07.2018 / 11.02

Prati Ligu prvaka samo na PlanetSportu

Ljubitelji najuzbudljivijeg klupskog nogometnog natjecanja na svijetu od ove će sezone sve za kompletno nogometno iskustvo moći pronaći na PlanetSportu - novom paketu sportskih programa koji će biti dostupni na svim A1 TV platformama.


120 utakmica po sezoni
Na pet PlanetSport kanala koji su uključeni u paket, uživo ćete moći pratiti čak 120 utakmica Lige prvaka i to u HD kvaliteti. Prijenosi utakmica na PlanetSportu kreću s posljednjom rundom kvalifikacija u kolovozu, te se nastavljaju s grupnom i knock-out fazom natjecanja. Ako kojim slučajem propustite neku od utakmica, u svakom trenutku možete iskoristiti i opciju “PROPUSTILI STE”, koja vam omogućuje naknadno gledanje utakmica i emisija koje su već završile.


Vrhunski sportski magazini i emisije
Osim live prijenosa utakmica, ove ćete sezone na PlanetSportu moći uživati i u više od 200 sati dodatnog sportskog sadržaja koji će se prenositi iz novog i modernog PlanetSport studija. Očekuju vas brojne emisije, sportski magazini, sažetci utakmica i komentari stručnjaka, a sve ćete to moći svakodnevno pratiti na kanalima PlanetSport 1 i PlanetSport 2. 


Utakmice na zahtjev i snimke legendarnih dvoboja
Na kanalima PlanetSporta, ove ćete sezone osim aktualnih utakmica Lige prvaka moći pogledati i neke od najvećih dvoboja koji su obilježili povijest ovog natjecanja. Nadalje, uz A1 Xplore TV i uslugu gledanja utakmica na zahtjev, moći ćete pratiti i pojedine utakmice koje vas posebno zanimaju, i to bez zasnivanja pretplatničkog odnosa.


Sve detalje o novom PlanetSport paketu možete pronaći na web stranici A1.hr, a  opciju Plati pa vidi aktivirajte na sljedeći način.  Na sljedećem linku provjerite koje su utakmice dostupne za PPV prijenos: https://a1xploretv.hr/ppv.

Nakon što pronađete utakmicu koju želite pratiti uživo, stisnite "Kupi" i zatim unesite tražene podatke: e-mail adresu i podatke s kartice te kreirajte svoju lozinku. UEFA Liga prvaka na ovaj način u nekoliko jednostavnih koraka dolazi do vaših ekrana, uživajte!