srijeda, 03.04.2019 / 19.35

Hrvatska na domaćem terenu ide po trofej Europa Kupa

Završnica vaterpolskog Europa Kupa  igrat će se od 5. do 7. travnja na bazenu zagrebačke Mladosti.

 

Tri utakmice u tri dana

Na finalnom turniru ovog natjecanja sudjelovat će osam reprezentacija i svaka od njih će odigrati po jednu utakmicu u tom razdoblju. Ukupno, bit će tu osam reprezentacija i Barakude neće imati nimalo lagan zadatak doći do naslova na domaćem terenu.

 

Prvu utakmicu igrat će u petak u 20:15 protiv reprezentacije Grčke koju se nipošto ne smije podcijeniti. Ukoliko naša reprezentacija ostvari pobjedu u tom susretu, već u polufinalu protivnik joj može biti reprezentacija Srbije koju su naši vaterpolisti nedavno uvjerljivo svladali u Sisku s 12:9.

 

Jaka konkurencija

Osim Srbije, tu su i jake reprezentacije poput Mađarske, Španjolske i uvijek neugodne Crne Gore, a kompletan raspored utakmica izgleda ovako:

Četvrtfinale - petak, 5. travnja

15.00 - Mađarska - Crna Gora

16.45 - Španjolska - Srbija

18.30 - Italija - Rusija

20.15 - Hrvatska - Grčka

Sve tri utakmice reprezentacije Hrvatske moći ćete gledati izravno PlanetSport Promo programu koji je dio Osnovnog A1 TV paketa.

Europski Kup relativno je novo natjecanje pod pokroviteljstvom LEN-a i prvo njegovo izdanje odigralo se 2018. No bez obzira na to, najjače europske reprezentacije naći će se na jednom mjesto i osvajanje trofeja bit će itekako teško. Bodrite Barakude uz A1 TV!