utorak, 15.12.2020 / 15.32

Gledaj Hrvatsku na PlanetSportu u Osnovnom paketu!

Hrvatsku rukometnu reprezentaciju večeras čeka ogled s Njemačkom koji će odlučiti o putniku u polufinale Europskog prvenstva. Zbog ogromnog zanimanja hrvatskih poklonika rukometa, sve susrete s europske smotre odsad možete gledati u Osnovnom paketu na kanalu PlanetSport 1! 
 
Reprezentacija Hrvatske najveća je senzacija dosadašnjeg tijeka Europskog rukometnog prvenstva. Naše su djevojke maestralnim nastupima iznenadile i navijače i svoje protivnice i u prva četiri nastupa ubilježile četiri pobjede, pokleknuvši potom tek pred nedodirljivim Norvežankama.
 
Bez obzira na poraz, Hrvatice i dalje imaju otvoren put prema polufinalu, što bi bio uspjeh bez presedana. U večerašnjem ogledu s Njemačkom, koji počinje u 18 sati i 15 minuta, bilo kakva pobjeda, neodlučen rezultat ili poraz do jednog pogotka zaostatka vodi Hrvatsku među četiri najbolje reprezentacije kontinenta.
 
S obzirom na veliki interes za praćenje utakmica Europskog rukometnog prvenstva za žene, odlučili smo našim korisnicima u njihove Osnovne pakete, u periodu od 14. do 21 . prosinca.2020., spustiti kanal PlanetSport 1 koji ima ekskluzivno pravo prijenosa utakmica.
 
Kanal je postao dostupan tijekom ponedjeljka, pa svi koji to žele mogu uz navijačke rekvizite ispratiti utakmicu u izravnom prijenosu na PlanetSportu 1. Tako će ostati sve do završetka natjecanja na Europskom prvenstvu, što znači da ćete na istom kanalu moći ispratiti polufinalne utakmice, susrete za peto i treće mjesto, te veliko finale u nedjelju u 18 sati.
 

Kako pronaći PlanetSport1?

Kanal PlanetSport1 potražite na poziciji  201 ili 28 ovisno o tehnologiji koju koristite.