utorak, 22.10.2019 / 09.06

Evo kako gledati utakmice na PlanetSportu!

Utakmice UEFA Lige prvaka možete pratiti ekskluzivno na programima PlanetSporta! Kako bismo vam olakšali gledanje svih utakmica, odlučili smo vam u ovom članku objasniti kako možete doći do njih.

 

Aktivacija PlanetSporta ako ste A1 korisnik

PlanetSport TV paket moguće je aktivirati na nekoliko načina ako ste već korisnika A1 TV-a. Jedan od jednostavnijih načina je kupnja putem TV sučelja, odnosno ulaskom u Meni otvara vam se opcija Kupi TV paket.

Paket možete aktivirati i putema weba na linku www.a1.hr (ispunite svoje podatke putem web forme). Za sva dodatna pitanja se možete obratiti i Službi za korisnike na 0800 091 091.

 

Gdje se nalaze PlanetSport kanali na TV-u?

Kabelski i korisnici preko postojeće linije i optike sve će kanale pronaći na pozicijama od 200 do 205. Kabelskim korisnicima su kanali na tim pozicijama u HD formatu.

HD kanali za korisnike preko postojeće linije (parice), ako postoji propusnost linije, te za korisnike preko optike su na pozicijama 43-47.

Posljednja opcija je ako imate satelitsku TV - tu će vas kanali dočekati na pozicijama 28-32.

 

Plati pa vidi

Ako nemate PlanetSport paket, sve utakmice UEFA Lige prvaka možete pratiti i preko Plati pa vidi opcije na svom TV-u. Odaberete kanal, unesete PIN i uživate u utakmici. Svi PPV kanali nalaze se na pozicijama 250-254 te 770-774 (novo TV sučelje).

 

Korisnici A1 Xplore TV usluge

A1 mobilni korisnici uz aktivaciju A1 Xplore TV aplikacije mogu aktivirati i PlanetSport paket i tako uživati u utakmicama Lige prvaka gdje god se nalazili. Aktivirati se može na sljedećoj stranici: https://landing.a1xploretv.hr/

Postojeći korisnici A1 Xplore TV usluge posjetom na istu stranicu mogu aktivirati PlanetSport paket, a isto mogu učiniti pozivom Službi za korisnike ili posjetom prodajnom mjestu.