utorak, 22.10.2019 / 09.06

Evo kako gledati utakmice na PlanetSportu!

Drugu sezonu zaredom utakmice UEFA Lige prvaka možete pratiti ekskluzivno na programima PlanetSporta! Kako bi vam olakšali pronalazak Dinamovih ili nekih drugih utakmica odlučili smo vam u ovom članku objasniti kako možete doći do njih.

 

Aktivacija PlanetSporta ako ste A1 korisnik

PlanetSport TV paket moguće je aktivirati na nekoliko načina ako ste već korisnika A1 TV-a. Jedan od jednostavnijih načina je kupnja putem TV sučelja, odnosno ulaskom u Meni otvara vam se opcija Kupi TV paket. Paket možete aktivirati i preko web stranice www.a1.hr, putem prodajnih kanala ili pozivom Službi za korisnike na 0800 091 091.

 

Gdje se nalaze PlanetSport kanali?

Kabelski i korisnici preko postojeće linije i optike sve će kanale pronaći na pozicijama od 200 do 205 dok je prijenos utakmice Atalanta - Dinamo na kanalu broj 201. Kabelskim korisnicima su kanali na tim pozicijama u HD formatu.

HD kanali za korisnike preko postojeće linije (parice), ako postoji propusnost linije, te za korisnike preko optike su na pozicijama 43-47, a Atalanta - Dinamo je na kanalu 43. 

Posljednja opcija je ako imate satelitsku TV; tu će vas kanali dočekati na pozicijama 28-32, a prijenos utakmice Atalanta - Dinamo je na kanalu 28.

 

Plati pa vidi

Dinamove gostujuće nastupe u UEFA Ligi prvaka možete pratiti i preko Plati pa vidi opcije. Odaberete kanal 250, unesete PIN i uživate u utakmici. Svi PPV kanali nalaze se na pozicijama 250-254.

 

Korisnici A1 Xplore TV usluge

A1 mobilni korisnici uz aktivaciju A1 Xplore TV-a mogu aktivirati i PlanetSport paket i tako uživati u utakmicama Lige prvaka gdje god se nalazili. Aktivacija se može na sljedećoj stranici: https://landing.a1xploretv.hr/

Postojeći korisnici A1 Xplore TV usluge posjetom na istu stranicu mogu aktivirati PlanetSport paket, a isto mogu učiniti pozivom Službi za korisnike ili posjetom prodajnom mjestu.

I A1 Xplore TV korisnici mogu kupiti samo jednu utakmicu putem PPV opcije; na web sučelju odabere se traženi događaj i unese se PIN.

 

Što ako niste A1 korisnik?

I korisnici drugih mreža mogu gledati izravne prijenose utakmica Lige prvaka. Na sljedećoj poveznici https://www.a1xploretv.hr/ppv odabiru utakmicu koju žele pratiti te unose tražene podatke i način plaćanja, a utakmicu mogu pratiti putem web sučelja ili A1 Xplore TV aplikacije.
Kako bi prijenos utakmice bio što bolji potrebno je osigurati najbolju kvalitetu internetske veze; ukoliko je riječ o Wi-Fi vezi ona mora biti stabilna i neometana, a preporučuje se spajanje s računalom LAN kabelom na modem.