utorak, 29.10.2019 / 10.43

Zaigrajte Football Expert, nešto drugačiji fantasy

Football Expert je fantasy liga UEFA Lige prvaka u kojoj svako kolo možete promijeniti cijelu momčad.

 

Za vrijeme velikih nogometnih natjecanja često se može čuti kako je Hrvatska zemlja s četiri milijuna izbornika. Odluke izbornika, ali i trenera domaćih klubova često se preispituju i nogomet je i dalje igra o kojoj se najčešće vode rasprave.

Broj onih koji vole takve rasprave i smatraju da su dovoljno legitimni za njih sve je veći, a Football Expert je igra u kojoj to mogu dokazati. Riječ je o UEFA Liga prvaka fantasy football ligi u kojoj sudionici biraju 11 igrača  iz 32 kluba te na temelju njihovih stvarnih učinaka u Ligi prvaka skupljaju bodove za svoje virtualne momčadi.

 

Mijenjajte momčad koliko želite

Ovaj koncept igre već je ustaljen u svijetu, ali velik broj tih fantasyja funkcionira na sljedeći način: jednom kada odaberete 11 igrača za svoju momčad, zapeli ste s njima s do kraja. Jednom po kolu imate priliku zamijeniti jednog igrača, a jednom u sezoni nudi vam se prilika da ipak potpuno promijenite svih 11 igrača. Dakle, ukupno dva puta možete svoju momčad slagati od nule.

Nakon što je dobila prava prijenosa za utakmice UEFA Lige prvaka, A1 Hrvatska odlučila je začiniti svoj fantasy. U svakom od kola Football Experta potpuno možete zamijeniti svih 11 igrača! Često se zna dogoditi da vas više od jednog igrača koje ste odabrali razočara i upravo zato Expert je prava igra za vas.

Još jedan razlog zbog kojeg biste trebali iskušati svoje znanje u ovoj igri su bogate nagrade. Svako kolo Football Experta ima svog pobjednika koji kao nagradu može odabrati bilo koji dres jednog od kluba iz Lige prvaka po svom izboru. Bodovi iz svakog kola se zbrajaju, a liga ima konačnog pobjednika kojeg čeka glavna nagrada: plaćen put, smještaj i ulaznice za finale UEFA Lige prvaka!

Dokažite svoje znanje, zaigrajte Football Expert i osvojite vrijedne nagrade!